Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/480/tsenyuk-ne-zahot-v-viznati-scho-klichko-ostatochno-v-dmovivsya/

Версия для печати / Оригинальная версия





Яценюк не захотів визнати, що Кличко остаточно відмовився?

Переговори об’єднаної опозиції і партії Віталія Кличка "Удар" щодо спільних кандидатів на мажоритарних округах більше не ведуться.
Такий висновок можна зробити із заяв глави ради об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка в ефірі 5 каналу.

"Об'єднана опозиція узгодить всі мажоритарні округи зі "Свободою". І тут не буде жодних питань. Якщо ми взяли курс, що ми разом боремось проти режиму Януковича, і на те, що ми сформуємо нову демократичну більшість в парламенті, то кожен з нас вміє і знає, як виконувати свої зобов’язання", - заявив він.

При цьому Яценюк двічі не став прямо відповідати на запитання про хід переговорів з партією "Удар".

"Щодо інших партії, то в Україні їх 160, якщо не зраджує пам'ять. І ми були відкриті і щирі з усіма. Ми пропонували багатьом українським політикам, чи тим, які хочуть стати політиками, в першу чергу об'єднатися в єдиний список. Нажаль, не всі приєдналися, але всі парламентські партії… всі об'єдналися", - відповів політик на пряме запитання.

"Ми звернулися до інших партії: добре, ви не прийняли рішення іти єдиним списком, складно пояснити чому це рішення не було прийняте, але це вже минуле…", - додав він.

На уточнююче запитання, чи має він на увазі Кличка, Яценюк заявив: "Я кажу про багато партій, які можливо не мають високого рейтингу, але могли би йти в рамках об’єднаної опозиції".

"Ми кажемо, добре давайте тоді погодимо мажоритарних кандидатів. Чому? Тому, що ваші кандидати не виграють. І тоді програє країна. Ці забавки закінчаться тим, що Янукович отримає більшу кількість місць, ніж він отримає. Нажаль, не всі нас почули, і сталося так, що з переговорного процесу такі партії вийшли по не зрозумілим абсолютно, для мене, причинам. Але це ніяким чином не перешкоджає нам", - зазначив глава ради.
"Об'єднана опозиція сформувала на з’їзд партії "Батьківщина" список по пропорційній частині. Об'єднана опозиція сформувала список по мажоритарній. Об'єднана опозиція завершить переговори з "Свободою". Об'єднана опозиція знає що робити і як виграти", - підсумував він.


Украинская правда

 

Автор: admin от 20.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X