Русский Выберите язык  Выберите язык

Регіонали у виборчій кампанії масово використовують державні установи

Громадянським рухом "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу зафіксовано масове використання приміщень органів державної та місцевої влади при проведенні конференцій первинних організацій Партії регіонів для  підтримки кандидатів-мажоритарників. Абсолютна більшість таких зустрічей відбувалась в приміщеннях місцевих рад. 
 
На деяких конференціях, що відбувались в службових приміщеннях, також проводилась підготовка членів первинних парторганізацій до участі в передвиборчій агітації.
 
Так 5 червня в приміщенні Біловодської міської ради(Луганська область) відбулась конференція місцевої організації Партії регіонів, на якій було узгоджено кандидатом по виборчому округу № 114 Володимира Демішкана, керівника Укравтодора та батька Сергія Демішкана, котрий минулого року отримав умовне покарання за умисне вбивство. На цій же конференції було проведено інструктаж первинних партійних організацій щодо участі в виборах та видано партійні квитки новим членам.
 
Приміщення установ використовувались "регіоналами" безкоштовно, інші політичні партії, які звертались з проханням провести свої власні конференції на тих же умовах, отримували відмову. Так в Сімферополі партія "Союз", яка звернулась до місцевої ради з вимогою надати їй приміщення, в якому перед тим відбулась конференція Партії регіонів, отримала відмову.
 
Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою порушити за всіма фактами кримінальні справи за ст. 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою та службовим становищем).
 
На фото: Володимир Демішкан на партконференції в залі Біловодської міськради

блог Олександра Данилюка
 

 

Автор: admin от 19.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X