Русский Выберите язык  Выберите язык

У Харкові влада планує друкувати фальшиві бюлетені, - БЮТ

Як стало відомо, нещодавно в Харкові відбулася закрита нарада під головуванням голови облдержадміністрації Добкіна, в якому взяли участь Харківський міський голова Г.Кернес, керівник обласного управління міліції, прокуратури та служби безпеки, а також друкарні «Фоліо Плюс». 
Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на сайт Харківської організації "Батьківщини".

На нараді обговорювалася стратегія фальсифікацій на майбутніх парламентських виборах з метою забезпечення перемоги Партії регіонів та її кандидатів і печатку з цією метою фальшивих бюлетенів на зазначеному підприємстві, які можна буде «в кинути» за рахунок неіснуючих будинків, вулиць, т.зв. «Двійників», яких в реєстрі виборців значна кількість.

Слід зазначити, що ця друкарня вже була відома своїми чорними схемами друку фальшивих бюлетенів під час виборів до місцевих рад в жовтні 2010 року, коли на ньому було виявлено майже 13 тис. неврахованих бюлетенів.

Мабуть за ці такі «видатні» заслуги Президент Янукович нагородив генерального директора товариства «Видавництво Фоліо» Олександра Красовицького з нагоди Дня Конституції України орденом «За заслуги» III ступеня.

 

Автор: admin от 19.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X