Русский Выберите язык  Выберите язык

Олександр Турчинов: В списках Об’єднаної опозиції не буде людей влади

Жодного представника влади чи людини, наближеної до влади, не буде в списках Об’єднаної опозиції.

Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов сьогодні на прес-конференції.

«Це принципова позиція всіх лідерів політичних сил, які об’єдналися в Об’єднану опозицію «Батьківщина», - повідомив він.

За словами Турчинова, є багато бажаючих потрапити до списку, але «опозиція ставить чіткий заслон для того, щоб до списку кандидатів не потрапило жодної близької до влади людини».
Також він заявив, що влада буде використовувати камери відеоспостереження на виборчих дільницях виключно для залякування громадян.
 
Про це сьогодні на прес-конференції заявив керівник Центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов.
 
Він зазначив, що влада почала розповсюджувати інформацію серед громадян про те, що камери фіксуватимуть хто за кого голосуватиме, попереджаючи таким чином не голосувати за опозицію.
 
Турчинов переконаний, що ті ресурси, які влада хоче використати на закупівлю камер, не дадуть ніякого позитивного результату для зміцнення демократії та проведення чесних виборів.
 
Коментуючи інформацію про те, що на ці цілі влада передбачає використати 1 млрд. грн., Олександр Турчинов зазначив, що «суми менші мільярду владу не цікавлять».
 
За словами Турчинова, «камери, на жаль, не можуть зупинити політичний терор в Україні». 
 
«Камери - це блюзнірство, демонстративна показуха того, що вони можуть вплинути на проведення чесних виборів», - сказав він.
 
Олександр Турчинов також додав, що російський досвід показав, що вибори можна фальшувати, «бо всі ці камери в результаті знімали не порушення на дільницях, а стелю, чи інші місця на ділянках, де нічого не відбувалось».

byut.com.ua

 

Автор: admin от 19.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X