Русский Выберите язык  Выберите язык

В окрузі Мартинюка в присутності дільничного б'ють агітуючих проти нього

На Волині побили активістів Громадського руху «Відсіч», які в рамках кампанії проти мовного закону проводили інформування населення про те, чому не можна голосувати за Адама Мартинюка на виборах.

Згідно з інформацією, інцидент стався в селі Ветли, звідки родом А.Мартинюк і яке відноситься до виборчого округу № 23, де він має намір балотуватися в народні депутати.

Як розповіли очевидці, завершивши поширення листівок, активісти йшли по селищу. Тут до них під'їхав автомобіль, з якого вийшли троє чоловіків спортивної статури, які відразу почали бити активістів. Постраждалі повідомили про напад журналістам видання «Перець Волинський» і в міліцію. Після цього нападники намагалися відібрати в них телефони, а один розбили об асфальт, і незабаром сіли в автомобіль і зникли з місця подій.

Потім, повідомляють активісти, приїхали сільський голова та дільничний міліціонер у цивільному, який, за їхніми словами, «відмовлявся зізнаватися в тому, що він працівник правоохоронних органів, але опитав постраждалих і записав номер машини».

За інформацією активістів, через кілька хвилин нападники повернулися з підкріпленням - в автомобілі сиділо вже шість чоловік, які, незважаючи на присутність дільничного, стали бити і активістів, і журналістів, пошкодили диктофон і намагалися розбити журналістам камеру. 


censor.net.ua

 

Автор: admin от 17.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X