Русский Выберите язык  Выберите язык

Віталій Кличко: Ми чекаємо від громадських організації, ЗМІ та виборців оцінки наших претендентів

На офіційному сайті партії «УДАР» оприлюднено 192 прізвища претендентів у кандидати по мажоритарних округах від «УДАР». Про це повідомив лідер партії Віталій Кличко під час прес-конференції в УНІАН.

«Автобіографії, декларації про доходи та інші відомості поро цих людей розміщені на нашому офіційному сайті. Ми передаємо цю інформацію  нашим партнерам  з руху ЧЕСНО для вивчення і будемо чекати думку  зі сторони громадських рухів, представників ЗМІ та громадян по кожному з цих кандидатів», - зауважив Кличко.

Він поінформував журналістів, що із затверджених 192 претендентів на участь у виборах кожен четвертий – молодший 35 років, майже усі мають вищу освіту; 97% претендентів уперше балотуються до Верховної Ради. При цьому Кличко наголосив, що 18% кандидатів вже мають управлінський досвід, оскільки вони є депутатами місцевих рад – такий принцип формування команди, коли політики починають свою кар’єру з місцевого самоврядування, цілком відповідає європейській практиці.

«Всі наші претенденти приносять присягу перед українським народом про те, що вони готові скласти повноваження, якщо зрадять виборців. Відеозапис цієї присяги, даної кожним кандидатом, буде оприлюднено на сайті. Аби кожен виборець міг бачити, що політик взяв на себе публічні зобов’язання», – сказав Кличко.

Відповідаючи на питання, яким чином лідер «УДАРу» збирається забезпечити задекларовану його політсилою умову складання майбутнім депутатом повноваження уразі недотримання обіцянок, Кличко сказав: «Я особисто буду говорити з ними. Якщо потрібно буде брати за вуха, я буду це робити, бо це моя персональна відповідальність». За словами політика, якщо претендент схибить до виборів – його кандидатуру знімуть, якщо депутат він дозволить собі відійти від задекларованих принципів у Верховній Раді – його буде відкликано з нардепів.

klichko.org

 

Автор: admin от 15.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X