Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/443/arsen-i-tsenyuk-pokinuv-ront/

Версия для печати / Оригинальная версия





Арсеній Яценюк покинув Фронт

Голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк іде на парламентські вибори як безпартійний, голова Громадської організації «Фронт Змін». Інші члени партії «Фронт Змін», які братимуть участь у виборах до Верховної Ради, - як безпартійні, члени ГО «Фронт Змін».

Членство у партії «Фронт Змін» кандидатів у депутати припиняється до моменту складання присяги народного депутата України.

Це рішення одностайно ухвалили в суботу, 14 липня, в Києві делегати з’Їзду політичної партії «Фронт Змін». Згідно з рішенням, членство в партії «Фронт Змін» припиняється у зв’язку з участю у виборах до Верховної Ради в рамках Об’єднаної опозиції на базі Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

З’їзд «Фронту Змін» ухвалив рішення покласти обов’язки лідера партії на час кампанії з виборів народних депутатів на керівника Cекретаріату партії Світлану Войцеховську.

Рішення носить суто технічний характер, оскільки Закон України «Про вибори народних депутатів України» не передбачає формування виборчих блоків. 23 квітня лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк та лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко підписали Декларацію єдності, згідно з якою партії йдуть на вибори за виборчим списком «Батьківщини». Список очолять Юлія Тимошенко і Арсеній Яценюк.

frontzmin.ua

 

Автор: admin от 15.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X