Русский Выберите язык  Выберите язык

Микола Азаров: Ми повинні виграти вибори, щоб не дати можливості повернутися до того хаосу, який панував у нашій країні останні п'ять років

Про це заявив Прем'єр-міністр України, Голова Партії регіонів Микола Азаров на з'їзді Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони».

Під час свого виступу, він, зокрема, сказав: «Перед нами найголовніше завдання. Яке?» «Вибори», - пролунало із залу.

«Ось, бачите, я живу, так би мовити, в економіці, про вибори не дуже думаю, але перед нами з вами завдання стоїть і перед Партією регіонів у цілому, і перед молоддю України – виграти вибори. Здатні ми виграти вибори?» - поцікавився М. Азаров. Учасники з'їзду одноголосно відповіли на питання вигуками «так» і аплодисментами.

Глава Уряду підкреслив, що перемога на виборах Партії регіонів - це необхідність, зумовлена прагненням зберегти стабільність у країні та курс на добробут.

«За ці два роки зроблено більше, і я можу про це сміливо сказати, ніж за всі попередні двадцять років. Страшно важко було, але зараз із року в рік буде все легше і легше», - додав він.

Прем'єр-міністр зазначив, що завдання ставляться більш складні, але в той же час більш цікаві - вивести Україну на рівень високорозвиненої держави.

«Ми обов'язково виграємо вибори, оскільки це необхідність, нам потрібно зберегти той курс, завдяки якому Україні стала розвиватися», - сказав він.

«Ми повинні виграти ці вибори, щоб не дати можливість знову повернутися до того хаосу, який панував у нашій країні останні п'ять років. Комусь подобаються ті нескінченні чвари, які були між попередніми урядом і президентом? Комусь подобається та боргова яма, та розруха, яка практично охопила всю країну? Хіба можна допустити занурення в ту атмосферу популізму, брехні та обіцянок?!» - поцікавився Микола Азаров.

«Тому ми зобов'язані виграти вибори, це наша відповідальність», - резюмував він.


Прес-служба Партії регіонів

 

 

Автор: admin от 13.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X