Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/420/kolishn-soratniki-schenka-vir-shili-ob-dnatisya/

Версия для печати / Оригинальная версия





Колишні соратники Ющенка вирішили об'єднатися

Колишні соратники Віктора Ющенка створюють об'єднання на базі партії "Українська платформа "Собор"" під головуванням народного депутата Павла Жебрівського.

Так, перший заступник голови партії "Українська платформа "Собор", депутат Анатолій Матвієнко заявив, що його партія почала процес об'єднання правих політичних сил, що не увійшли в альянс, створений на базі партії "Наша Україна" Віктора Ющенка - повідомляє pravda.com.ua з посиланням на Коммерсант-Украина

"Ми вважаємо, що треба створювати єдину правоцентристську партію. Зараз у переговірному процесі для того, щоб реалізувати цю ідею, бере участь Володимир Огризко  й інші колишні члени НУ",— відзначив він.

Як відомо, член президії "Нашої України" Володимир Огризко вийшов з партії 5 липня, за два дні до підписання НУ договору з Українською народною партією й Конгресом українських націоналістів про спільну участь у виборах.

Джерело в керівництві УП "Собор" стверджує, що об'єднання правих партій планується офіційно оформити після парламентських виборів.

"Партія не висуватиме виборчий список у загальнодержавному окрузі, передбачається, що такі люди, як Володимир Огризко або Віктор Матчук (колишній член НУ, після виходу з партії склав депутатські повноваження), зможуть балотуватися по округах від УП "Собор", а потім створити групу або фракцію в Раді",— розповів співрозмовник.

 

Автор: admin от 11.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X