Русский Выберите язык  Выберите язык

Ющенко робить ставку на противсіхів

Новий політичний проект екс-президента України Віктора Ющенка не проти БЮТу. Про це він заявив під час брифінгу по завершенню форуму патріотичних сил.

"16% українців на сьогодні не знають, за кого голосувати. 14% сказали, що проти всіх. Можливо, їм потрібен проект, про який я зараз говорю. На це і розрахований цей проект", - розповів політик - повідомляє 
Gazeta.ua

Він зауважив, що є мільйони українців, які не визначилися за кого голосувати. Тому за допомогою його проекту їх можна консолідувати.

"Проект консолідує все українське опозиційно налаштоване населення. Є проект. Ми чекаємо. Чому Кличко та "Свобода" не в об'єднаній опозиції? Тому що за кожною з цих сил є особливості людських світоглядів, цінностей. Це не проект проти БЮТ", - додав Ющенко.

Нагадаємо, сьогодні під час форуму патріотичних сил України, який пройшов у Будинку вчителя, лідери партій підписали другу декларацію про об'єднання. Окрім спільної участі на виборих, заснували єдину політичну силу. З назвою поки що не визначилися.

 

Автор: admin от 08.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X