Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/400/nalivaichenko-zaklikav-patr-ot-v-ne-p-dtrimuvati-kvaz-patr-otichn-ob-dnannya-pol-tichnih-bankrut-v/

Версия для печати / Оригинальная версия





Наливайченко закликав патріотів не підтримувати квазіпатріотичні об’єднання політичних банкрутів

Громадсько-політичний діяч, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко переконаний, що створення будь-яких паралельних до Об’єднаної опозиції «Батьківщина» передвиборчих сепаратистських проектів є грою на підсилення діючої влади.

Так він прокоментував інформацію про створення нового виборчого об’єднання на базі «Нашої України».

«Шкода, що у цій нечесній грі використовується національно-демократична та патріотична ідеологія», - наголосив Наливайченко.

На його думку, будь-які подібні спроби призводять лише до дезорієнтації патріотично налаштованих виборців та розколюють проукраїнські сили.

Він підкреслив: «Керівництво цих сепаратистів уже 20 років спекулює святими для кожного українця поняттями – такими як національна єдність та українська ідея. За спекуляціями вони приховують власну політичну корупцію, безвідповідальність та нездатність діяти».

«Закликаю усіх українських патріотів – не голосуйте і не підтримуйте квазіпатріотичні об’єднання політичних банкрутів. Закликаю вас ставати до лав Об’єднаної опозиції, посилювати спільний фронт боротьби проти окупаційного режиму», - заявив Валентин Наливайченко.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 07.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X