Русский Выберите язык  Выберите язык

Олександр Єфремов: Установка веб-камер на виборчих дільницях допоможе провести вибори чесно і прозоро

Установка на виборчих дільницях веб-камер дозволить провести вибори народних депутатів відкрито і прозоро. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів, Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, виступаючи у Верховній Раді ввечері у четвер, 5 липня.

«Виділення 1 мільярда гривень для того, щоб встановити ці веб-камери, і прийняття даного законопроекту є для нас вимушеним заходом. Вимушеною мірою є чому? Тому що ось такі виступаючі, які тільки що були переді мною (представники від опозиції. - Ред), виконуючи замовлення інших, у тому числі й іноземних держав, готують провокації щодо голосування на виборчих дільницях. І готуються фільми, які будуть показувати, як неправильно голосують на наших виборчих дільницях, записуються сьогодні ці фільми », - від мітив О.Єфремов.

«Тому для того, щоб уникнути тієї наклепу, яка готується на сьогоднішній день, держава змушена витрачати мільярди гривень для установки цих веб-камер. І ми повинні сказати відверто, що ті гроші, які ми могли б направити сьогодні на вирішення соціальних проблем, на вирішення проблем людей похилого віку, дітей, про яких так багато вони говорять, змушують сьогодні своїми діями витрачати зовсім на інші, непотрібні, безцільні і дурні речі ! »- підкреслив депутат.

«Ми змушені будемо для вирішення цього питання всю країну накрити супутниковим бездротовим сигналом для того, щоб ввести ці веб-камери в дію», - резюмував депутат.


Прес-служба Партії регіонів

 

Автор: admin от 06.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X