Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/38/deputat-vroparlamentu-govorit-pro-pochatok-viborcho-kampan-v-kra-n/

Версия для печати / Оригинальная версия





Депутат Європарламенту говорить про початок виборчої кампанії в Україні

Віце-президент групи Європарламенту "Союз за Європу народів", доповідач по Україні комітету закордонних справ Європарламенту Міхал Томаш Камінські вважає, що в Україну вже почалася передвиборна кампанія. 

"З політичної точки зору я можу сказати, що зараз Україна перебуває під час передвиборної кампанії і все, що роблять різні політичні партії треба оцінювати з тієї точки зору, що вони готуються до виборів", - сказав він журналістам «24» в середу в Києві . 
М.КАМІНСЬКІ зазначив, що до виборів готуються і ті партії, які згодні з указом президента про достроковий розпуск Верховної Ради, і ті, які не згодні з даним указом. 

Депутат Європарламенту вважає, що можливі вибори в Україну є абсолютно нормальним явищем і не є фактором нестабільності. "Я думаю, що Європейський Союз повинен турбується, якби виборів не було, а якщо вибори будуть, то вони - це сама європейська практика", - сказав він. 

М.КАМІНСЬКІ підкреслив важливість того, щоб парламентські вибори в Україні були чесними і демократичними. "Я думаю, що вони будуть чесними, і той, хто переможе, буде формувати більшість", - додав він. 

Депутат Європарламенту вважає нормальною практикою ситуацію, коли президент розпускає вищий законодавчий орган країни. 

"Президент Франції Ширак (Жак Ширак), якого ніхто не вважає фашистом, також розпустив парламент, дострокові вибори були і в Німеччині", - зазначив він. 

М.КАМІНСЬКІ вважає, що Європейський Союз повинен надіслати до України велику кількість спостерігачів на можливі майбутні вибори, зокрема через те, що в Україні існують розбіжності щодо їх легітимності. 


24.ua
 

 

Автор: admin от 15.04.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X