Русский Выберите язык  Выберите язык

А тепер і англійська мова від ПР для улюблених виборців

Міська організація Партії регіонів кличе жителів Шостки до себе в офіс ... вивчати англійську мову. Як виявилося, у регіоналів новий соціальний проект. Навряд чи ми зможемо розповісти про нього краще, ніж прес-служба місцевої організації ПР. Ось стаття в одній з газет (друкується повністю):

 


«Безкоштовні курси англійської разом з Шосткинської організацією Партії регіонів

В останні місяці Шостка стала справжньою Меккою для іноземців. Спортивні чемпіонати, гості міста, студенти за обміном, офіційні візити делегацій стали для нашого міста майже регулярними. Наприклад, нещодавно члени міжнародного трейд-клубу відвідали Шостку, в місті відбувся всеукраїнський чемпіонат з греко-римської боротьби.

Враховуючи таку тенденцію розвитку нашого міста, шосткинці стали замислюватися, адже, крім української і російської, тепер необхідно вивчити та англійська.

Велика кількість заходів в Шостці за участю іноземців викликало жвавий інтерес у жителів нашого міста до вивчення іноземної мови. Книжкові магазини цього літа відчули на собі різке підвищення попиту на англійську літературу.

Молодь нашого міста дивиться американські фільми, вивчає англійську мову, захоплюється рок-музикою, спілкується з друзями з інших країн через Скайп. Тому найбільша кількість бажаючих поліпшити свої знання англійської саме серед юних шосткинців. Не відстають від підлітків і дорослі. Люди поважного віку Шостки вже звикли до самоосвіти, адже вже другий рік в м. Шостка працює Університет 3-го покоління. Такий підхід призвів до того, що літні люди Шостки - активні та наполегливі, хочуть і готові знаходити час і сили на оволодіння основами англійського.

Дорослі мешканці Шостки вважають, що знання англійської допоможе нашому місту наблизитися до європейського рівня. Вважають, що Шостка потребує саме безкоштовних курсах для всіх вікових категорій населення.

Партія регіонів бажання своїх жителів почула і одразу вирішила відреагувати.

З початку липня в Шостці розпочнеться реалізація соціального проекту «Крок назустріч Європі з Партією регіонів».

До цього часу буде проведено анкетування серед усього населення міста з метою виявлення бажаючих безкоштовно вивчити англійську мову. За результатами якого будуть сформовані групи і почнеться навчання.

Вже розроблена програма, підібрані аудіо-та відеоматеріали, за якими всі бажаючі в офісі Шосткинської міської організації Партії регіонів зможуть протягом 4-х місяців опанувати основами англійської мови. Тому є сенс прямо зараз зробити крок назустріч Європі, заповнивши спеціальну анкету за адресою: вул. Леніна, 9, офіс міської організації Партії регіонів.


 
Прес-служба Шосткинської організації Партії регіонів »


Шостка.ИНФО

 

 

Автор: admin от 03.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X