Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/367/protses-ob-dnannya-opozits-zavershenii-ale-dver-dlya-okremih-pol-tik-v-sche-v-dkrit-tsenyuk/

Версия для печати / Оригинальная версия





Процес об'єднання опозиції завершений, але двері для окремих політиків ще відкриті - Яценюк

Процес об'єднання опозиції майже завершений, але двері для окремих політиків ще відкриті. Про це заявив лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк, - повідомляє gazeta.ua

"Проблем було дуже багато, але всі проблеми вирішені і подолані. Опозиція об'єднана, опозиція сьогодні має найбільш потужну політичну команду і опозиція сьогодні єдина здатна протистояти Партії регіонів і персонально Віктора Януковича", - підкреслив він.

За словами політика якихось інших так званих третіх сил не існує.

"Всі інші треті сили - це зразок тих, які були під час президентських виборів і очолювалися Сергієм Тігіпко. У нас сформована Двуполярность модель. Всі, хто представляє опозицію - сьогодні в рамках Об'єднаної опозиції. Всі, хто сьогодні представляє і підтримує Януковича, сидять в Партії регіонів, або тих партіях, які підтримують владу ", - підкреслив Яценюк.

Він також додав: "Звичайно, існують і треті сили, і четверті, і п'яті, і двадцять п'яті. Але з тим третіми силами буде відбуватися те, що сталося з 13% українців, які проголосували за Сергія Тігіпка. Янукович не за дорого приватизував ці 13%, хоча ці люди голосували не за Януковича. Тому зараз дуже серйозно йде розділ: це чорне і біле. Чорне - це Партія регіонів і президент Янукович, і Об'єднана опозиція як білий і світлий колір на політичній карті України ".

Яценюк зазначив, що Об'єднана опозиція відрізняється від інших політичних сил, які існують зараз і були до цього, тим, що подібне об'єднання сформувалося в Україну вперше.

"Наша задача - представити нову якість політики. Раніше такого об'єднання в українській історії ніколи не було. Всі йшли різними партіями. Суттєва різниця від інших політсил в тому, що це перше масштабне об'єднання, куди всі йдуть під єдиним політичним гаслом і під єдиною політичною партією ", - підкреслив лідер" Фронту Змін ".

Щодо приєднання до Об'єднаної опозиції партії Анатолія Гриценка "Громадянська позиція", Яценюк зазначив, що "процес об'єднання завершений і підписані всі необхідні документи".

Відповідаючи на питання, чи ведуться переговори і з іншими партіями про входження в Об'єднану опозицію, політик підкреслив: "Ми вийшли на завершальний етап об'єднання і всі основні партії вже є учасниками Об'єднаної опозиції. Двері ще відкриті для індивідуальних членів, які хочуть влитися в ряди Об'єднаної опозиції і не торгуються за місця ".

Він також нагадав, що остаточний список Об'єднаної опозиції буде оголошено на з'їзді політсили 30 липня.

 

Автор: admin от 30.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X