Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/353/v-tal-i-zablotskii-l-derstvo-p-ta-prezidenta-v-opituvannyah-nasl-dkom-pozitivno-roboti-vladi/

Версия для печати / Оригинальная версия





Віталій Заблоцький: Лідерство ПР та Президента в опитуваннях є наслідком позитивної роботи влади

Те, що більшість українців сьогодні підтримує Партію регіонів та чинного Главу держави свідчить про схвалення дій влади щодо реалізації соціальних ініціатив, мовної політики, рівня проведення Євро-2012. Водночас громадяни не сприймають заяви «Фронту змін» та «Батьківщини» про об’єднання й дедалі більше розчаровуються в опозиції. На цьому акцентував увагу народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Віталій Заболоцький. Про це він сказав, коментуючи результати всеукраїнського опитування громадської думки, яке провів Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) протягом 8-17 червня 2012 року щодо визначення рейтингів політичних сил та кандидатів на пост Президента України, згідно з яким Партія регіонів випереджає опозицію.

На переконання депутата, результати опитування підтверджують, що заяви опозиції про об’єднання не допомогли й не допоможуть їй обманути громадськість.

«Зрозуміло, що виборці не сприйняли злиття «Фронту змін» та «Батьківщини» як підсилення опозиції. Всі ці «мантри» про «об’єднану опозицію» більше мають на меті переконати самих об’єднавців, а не виборців. Адже ті, хто бачив в А. Яценюку альтернативу «Батьківщині», зрозуміли, що це ніяка не альтернатива й відчули розчарування. Ті ж, хто підтримував «Батьківщину», збагнули, що якщо вона бере до себе А. Яценюка, то в її лавах йдеться про «кризу жанру» і неспроможність конкурувати у політичному середовищі з такою «альтернативою». Це той некласичний випадок, коли «мінус на мінус дає ще більший мінус», - наголосив В. Заблоцький.

Він акцентував увагу на зростанні рейтингу Партії регіонів у порівнянні з відповідними попередніми соцопитуваннями та суттєвий відрив від результатів опозиції. «Зростання рейтингу Партії регіонів пов’язано з тим, що напередодні виборів громадяни більш реалістично й критично оцінюють дії всіх політичних гравців. Людям дедалі більше стає зрозуміло, що реальна сила, яка забезпечує позитивні перетворення, здійснює модернізацію, соціальні ініціативи – це правляча Партія регіонів. І альтернатива цьому – лише нічим не підкріплені обіцянки й недолугі спроби якихось піарівських акцій від опозиції, тобто те, що аж ніяк не може протиставлятись реальним справам влади», - зазначив парламентарій.

Він зауважив, що громадяни схвально сприймають й рішучі кроки регіоналів у напрямку прийняття законопроекту про засади державної мовної політики. І додав, що достойний рівень проведення Євро-2012 теж став черговим кроком у формуванні позитивного іміджу України, а це також варто покласти на терези очікувань українців. «Адже те, що відбулося, - перевершило всі сподівання. Враження іноземних гостей, які позитивно відгукуються про нашу країну й запрошують усіх її відвідувати, підтверджують спроможність влади реалізовувати такі амбітні проекти. Й наші громадяни також належним чином це оцінюють. Бо це варте доброї оцінки, це така річ, якою може пишатись весь народ, незалежно від політичних уподобань», - відмітив він.

Політик зробив наголос на тому, що кроки влади прямо вливають на її політичний рейтинг. «Тобто реальний рейтинг, що не є якимось ситуативним коливанням. Переконаний, що це стійка тенденція, яка проявлятиметься дедалі більше. Тобто Партія регіонів й надалі суттєво випереджатиме опозицію», - резюмував В. Заблоцький.

Прес-служба Партії регіонів

 

Автор: admin от 28.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X