Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/350/k-u-nash-i-kra-n-mozhut-prohoditi-chesn-vibori-e-nemozhlivo-apr-or-moskal/

Версия для печати / Оригинальная версия





Як у нашій країні можуть проходити чесні вибори? Це неможливо апріорі, - Москаль

Заступник голови Комітету ВР з питань боротьби з оргзлочинністю і корупцією, нардеп Геннадій Москаль не вірить в чесні вибори в Україну. Але вірить у перемогу об'єднаної опозиції ...

«Перше місце займе об'єднана опозиція. За нею, як би нам того не хотілося, буде Партія регіонів, але вже не з таким великим відсотком, який вони мали в 2007 році. Поліпшить свої показники КПУ за рахунок переливання електорату від ПР до компартії, звідки вони і прийшли в ПР. «Удар» Кличка ... »- Прогнозує результат майбутніх парламентських виборів Геннадій Москаль.

«Як у нашій країні можуть проходити чесні вибори? Це неможливо апріорі. На рівні ЦВК вони будуть чесними, бо так виписані в законі. А на місцевому рівні, в округах, вони чесними не можуть, тому місцева влада буде робити все для перемоги ПР і її сателітів. Буде використовуватися і адмінресурс, буде і підкуп будуть псування бюлетенів підкупленими членами дільничних виборчих комісій. Треба розуміти, що дільничні комісії стали в Україну одним із способів заробітку, так об'єднаної опозиції сьогодні потрібно зробити все, щоб цього не сталося », - в той же час відзначив політик.

«Об'єднана опозиція дає шанс набрати 226 голосів і більше, відправити уряд Азарова у відставку, відкликати продажних суддів Конституційного суду і, таким чином, відправити весь КС у відставці, обрати спікера від об'єднаної опозиції і почати проведення реформ, які були заявлені в Програмі об'єднаної опозиції . Згуртованість - це єдиний вихід у ситуації, що склалася, в який може повірити виборець і віддати свій голос », - підсумував пан Москаль. 


Цензор.НЕТ

 

Автор: admin от 26.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X