Русский Выберите язык  Выберите язык

Україна – Вперед! презентувала Народний список на вибори 2012

25 червня 2012 р. в Києві відбулася презентація Народного списку партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!». З понад 1000 претендентів, які залишили заявки на участь, – більше 200 кандидатів візьмуть участь в народному голосуванні, за результатами якого будуть визначені їхні рейтинги. Як зазначила лідер партії – Наталія Королевська – кандидати, які отримають максимальну підтримку українців, стануть кандидатами у депутати від партії «Україна – Вперед!».

Презентація Народного списку партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!»
«Сьогодні ми відкриваємо всенародне голосування за кандидатів в Народний список партії «Україна – Вперед!». Ми зібрали, на наш погляд, найбільш гідних. Тих, хто володіє найвищим кваліфікаційним рівнем, хто проявив свої лідерські якості, продемонстрував бажання та готовність працювати на країну. Протягом місяця громадяни України зможуть проголосувати за кандидатів, яким вони довірять право представляти їхні інтереси у Верховній Раді. Ми сформуємо команду, яка зробить ідею будівництва нової економіки – національною ідеєю для всієї країни», – зазначила Наталія Королевська.

За її словами, тепер перед кандидатами до списку стоїть завдання розробити деталізовану дорожню карту розвитку економіки та заслужити мандат довіри людей. «Ми маємо дійти до кожного українця, дізнатися про реальні проблеми, якими живуть люди, донести до кожного наш економічний план. Ми маємо об’єднатися з суспільством та стати з людьми однією командою, яку об’єднує єдина мета – нова економіка, нові робочі місця та високі соціальні стандарти. Прийшов час нашому поколінню брати відповідальність за країну на себе та побудувати Україну, якою будемо пишатися ми та наші діти!», – наголосила Наталія Королевська.

Член Політради партії Олександр Холопов зазначив, що Народний список партії «Україна – Вперед!» – це можливість для нових лідерів реалізувати себе. «Це, радше, не партійний, а національний проект. У кожного з нас є своя історія. Всі ми прийшли в Народний список з різних причин. Ми всі різні, різних професій, досвіду, місця проживання. Але нас всіх об’єднує одне – бажання нормально жити та працювати у своїй країні», – підсумував він.

Народний список – це відкрите всенародне голосування з метою визначення рейтингу кандидатів у виборчому списку партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!», підсумки якого будуть враховані під час формування виборчого списку партії на виборах до Верховної Ради України.

Кандидатом Народного списку можна було стати, подавши заявку на спеціалізованому сайті або особисто в регіональному відділенні партії за місцем проживання. За час проведення відбору, що стартував 1-го червня, для участі зареєструвалося понад 1000 претендентів. Кандидатури для голосування затверджувалися Політичною Радою партії. Всього за підсумками відбору було затверджено понад 200 кандидатур.

Відкрите голосування за Народним списком проводитиметься з 25 червня до 27 липня 2012 року на сайті партії «Україна – Вперед!» та у пунктах для голосування, розташованих на вулицях населених пунктів. Підсумком голосування буде рейтинг кандидатів Народного списку, визначений за сукупністю поданих за них голосів. Кінцеві підсумки будуть підбиті з’їздом партії.


ukraina-vpered.com

 

Автор: admin от 25.06.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X