Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/339/luk-yanchenko-nazvav-mena-donetskih-mazhoritarnik-v/

Версия для печати / Оригинальная версия





Лук'янченко назвав імена донецьких мажоритарників

22 червня 2012 р. лідер донецької міського осередку Партії регіонів, міський голова Донецька Олександр Лук'янченко озвучив рекомендації міської організації ПР з висунення кандидатів-мажоритарників у виборчих округах Донецька. Відповідну заяву він зробив на що проходить сьогодні XVII конференції Донецької міської організації Партії регіонів.

Лук'янченко рекомендував у депутати від міського осередку ПР діючих депутатів Верховної Ради Тетяну Бахтєєву, Юхима Звягільського, Валентина Ландика. Він зазначив, що вони "протягом багатьох років активно працюють, мають величезну вагу в політиці і можуть боротися з центром".

Також глава міського осередку ПР рекомендував в нардепи депутата Донецької облради Олександра Бобкова та секретаря Донецької міськради Миколи Левченка. Лук'янченко відзначив, що ці люди теж давно працюють в місті, мають тут авторитет і зможуть "гідно вирішувати питання міста".

Під час свого виступу Лук'янченко акцентував увагу на тому, що зараз, коли є свій президент і більшість у місцевих радах, ПР зобов'язана взяти більшість у Верховній Раді.

Нагадаємо, сьогодні, 22 червня, в Донецьку проходить XVII конференція Донецької міської організації Партії регіонів. До порядку денного Конференції включені питання, присвячені підготовці та проведенню осінніх парламентських виборів, у тому числі - обрання делегатів на XXІII конференцію Донецької обласної організації Партії регіонів. У роботі Конференції візьмуть участь міські делегати, а також запрошені - народні депутати України і депутати місцевих рад. 


Новости Донбасса

 

Автор: admin от 24.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X