Русский Выберите язык  Выберите язык

На Луганщині пенсіонерам роздають окуляри від регіонала

На Луганщині регіонал Олексій Кунченко безкоштовно роздає виборцям очки.

Для отримання "подарунка" потрібно заповнити анкету з персональними даними.

Про це пише на своїй сторінці Facebook лідер громадянського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк.

Для отримання «подарунка» необхідно заповнити анкету зі своїми персональними даними.

«Активістами громадянського руху« Спільна справа »в рамках моніторингу парламентських виборів виявлені факти непрямого підкупу виборців та застосування адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата в Луганській області», - пише Данилюк.

Отримати такий подарунок жителям міста пропонують лікарі під час огляду в офтальмологічному відділенні Сєвєродонецької міської комунальної багатопрофільної лікарні. Підкуп супроводжується збором персональної інформації про виборців - для отримання очок необхідно заповнити анкету.

Зазначимо, Олексій Кунченко планує балотуватися у Верховну Раду по виборчому округу № 106, до якого, крім Сєверодонецька, також увійшли частина Стаханова і частина Попаснянського району Луганської області.

Нагадаємо, в Луганську депутат міської ради Володимир Медяник в свій день народження роздавав пенсіонерам подарункові пакети, в які входить ковбаса, сир, буханець хліба і пляшка горілки. 


LB.ua

Источник: <a href="http://lb.ua/news/2012/06/19/156967_luganshchine_golosa_pensionerov.html">http://lb.ua/news/2012/06/19/156967_luganshchine_golosa_pensionerov.html</a>

 

Автор: admin от 23.06.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X