Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/332/klichko-ne-rozdavatime-paik-v-vibortsyam/

Версия для печати / Оригинальная версия





Кличко не роздаватиме пайків виборцям

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко поділився своїми міркуваннями щодо ведення передвиборчої кампанії. Він вважає, що популярний сьогодні принцип "роздавання пайків" — прямий підкуп виборців. Про це політик заявив під час робочого візиту на Черкащину 21 червня - повідомляє "Газета.ua"

"Багато випадків, коли роздають гречку, цукор. Кандидати купують за кілька кілограм круп майбутнє у цієї людини. Можете уявити, як ці люди будуть відстоювати інтереси виборців. Вони знов перед виборами кинуть трохи грошей, як це робить влада. Згадала зараз про виплати, підвищення пенсій. А підвищення не може бути разовим. Цей прямий підкуп виборців свідчить про те, що політики ведуть нечесну гру. І такими ж правилами будуть користуватися надалі", - сказав лідер партії "УДАР".

Кличко заявив, що роздавати пайки не збирається.

"Ми, як партія, ніколи не будемо опускатися до цього. Наші методи: донести інформацію до кожного, хто ми, для чого прийшли в політику, яка наша мета, цінності. Це треба пояснити кожному. А щоб роздати велику кількість наборів, треба мати великі гроші. Це ті ж самі олігархи, які сформували свій капітал, заробляють мільйони, мільярди, кидають кістки, щоб знов займатися тим же. Який склад у ВР — люди, які пройшли по принципу "особистої приналежності" — кухарі, водії. Бачимо, як працює Верховна Рада: половини людей немає, а інші, які лишилися, грають на піаніно — бігають, по кнопках тиснуть. Якщо ми йдемо до Верховної Ради, то це повинна бути зовсім інша Верховна Рада. Для нас найважливіше репутація і довіра. І ми зробимо все, щоб не загубити ні довіри, ні репутації. А гроші — можна заробити", - додав він.

 

Автор: admin от 23.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X