Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/324/oleksandr-urchinov-v-d-rezultat-v-vibor-v-bude-zalezhati-maibutn-kra-ni/

Версия для печати / Оригинальная версия





Олександр Турчинов: Від результатів виборів буде залежати майбутнє України

Від результатів парламентських виборів 2012 буде залежати майбутнє всієї України на багато років.

Про це 21 червня 2012 р. заявив керівник Центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов, відкриваючи круглий стіл «Об’єднана опозиція «Батьківщина» та громадянське суспільство: кроки до взаємодії».

Турчинов наголосив, що показником розвитку країни є розвиток громадянського суспільства, а громадянське суспільство «не можливе без існування потужних, впливових громадських організацій».

«Саме навколо цієї проблеми, а також співпраці з Об’єднаною опозицією під час виборчої кампанії, хотів би, щоб ми сьогодні відверто поговорили», - сказав він.

За словами Олександра Турчинова, вже не залишилося сумнівів, що «вибори проходитимуть у дуже жорсткій обстановці, буде дуже жорстке протистояння».

«Наші опоненти, чинна влада, будуть використовувати всі механізми, в тому числі протизаконні, щоб утриматися при владі та забезпечити собі парламентську більшість», - сказав він.

«Це не тільки фальсифікації, це і терор, який вони розв’язали в Україні, і політичні переслідування, це і адміністративний ресурс, і багато іншого», - додав політик.

Підсумовуючи, Олександр Турчинов зазначив, що від того, чи зможе Об’єднана опозиція налагодити з громадянським суспільством співпрацю щодо захисту виборів як таких, захисту волевиявлення громадян та контрою за цим процесом, будуть залежати результати виборів.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 22.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X