Русский Выберите язык  Выберите язык

ПР визначаться зі штабом до 23 квітня



Партія регіонів 23 квітня визначиться зі складом виборчого штабу на виборах до Верховної Ради.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов в ефірі телеканалу "Інтер".

"Ви не знаєте, хто керує штабом, тому що штаб ще не працює. 23-го числа поточного місяця у нас буде проходити засідання політради, до цього часу готуються відповідні матеріали і, я думаю, в рамках цього засідання у нас буде визначено, хто керуватиме штабом, і взагалі хто увійде в штаб", - розповів він.

"Я не виключаю, що ті, люди, яких ви називали (Андрій Клюєв та Сергій Тігіпко), вони будуть працювати в штабі. І можливо буде очолювати хтось із них штаб. Але якщо він перебуває сьогодні на державній службі, значить, йому доведеться піти з роботи і за свій рахунок. Це буде принципова позиція", - заявив політик.

"Регіонал" також заявив, що у партії, швидше за все, на цих виборах не буде "публічного і не публічного штабів".

"Я думаю, що цього разу такого не буде. Буде все більш відкрито", - підсумував Єфремов.

При цьому він висловив переконання, що його головою штабу "не призначать".

"У мене дійсно великий фронт роботи. У мене постійно йде завантаження в парламенті, і я не думаю, що в цій ситуації було б логічно змінювати щось тут. Більш правильно буде, щоб інші люди займалися цією роботою", - зазначив політик.

Відповідаючи на запитання, яким він бачить своє політичне майбутнє, глава фракції заявив: "Ви знаєте, я не страждаю надмірними амбіціями. У мене достатній обсяг роботи. Я свою роботу завжди оцінюю по тому, що я роблю. Якщо мені мої колеги запропонують займатися тим, чим я займаюся, я не буду ображений".

"Президент недавно сказав, і це прерогатива президента, що прем'єр-міністр буде працювати. Тому я себе на цій посаді точно не бачу", - підсумував Єфремов.


Украинская правда

 

Автор: admin от 14.04.2012





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X