Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/309/kostenko-schenko-domovilisya-razom-ti-na-vibori-2012/

Версия для печати / Оригинальная версия





Костенко і Ющенко домовилися разом іти на вибори 2012

Лідер Української народної партії Юрій Костенко зазначає, що УНП, "Наша Україна", Конгрес українських націоналістів, партія "Собор" і низка громадських організацій, об'єднавшись, планують йти на парламентські вибори 2012 разом.

За словами Костенка, це буде свого роду відтворення "в якійсь мірі моделі НРУ за перебудову, з якої починалася незалежна Україна" - повідомляє obozrevatel.com

На уточнююче питання, на базі якої політичної партії буде це об'єднання, оскільки участь блоків неможливо у виборах до ВР, Костенко зазначив: "Це не так важливо, ще на сьогоднішній день не завершені дискусії".

За його словами, він вже більше року веде переговори з лідером "Нашої України" Віктором Ющенком "щодо створення української політичної сили".

"І ми домовилися, що ніхто з нас не є претендентом номер один, тому що це не іменний блок", - зазначив Костенко. За його словами, мова йде про "політичній силі, яка потрібна для України, а не для Костенко або Ющенка".

Він підкреслив, що необхідно створити "для Україні правоцентристську політичну партію, яка буде мати, рано чи пізно, свою більшість у Верховній Раді Україні".

На запитання, які шанси, що дане об'єднання партій на базі однієї з них пройде в ВР, Костенко відповів: "На цих виборах пройде, але не матиме більшості в парламенті". 

 

Автор: admin от 20.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X