Русский Выберите язык  Выберите язык

Яценюк очолить партійний список об'єднаної опозиції - Гримчак

Народний депутат Арсеній Яценюк очолить партійний список об'єднаної опозиції на парламентських виборах 2012. Також його слово буде досить впливовим під час формування усього передвиборчого списку.

Про це Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції "Наша Україна — Народна Самооборона" Юрій Гримчак.

Зокрема, відповідаючи на запитання, чи планує він балотуватись до наступного парламенту і в якому форматі, Гримчак сказав: "Я один із керівників "Народної Самооборони", брав участь у створенні об'єднаної опозиції. І сьогодні я хотів би продовжити свою діяльність як народний депутат. За останні п'ять років прийшло розуміння відповідного рівня і можливостей".

"Але це вирішувати не мені, а з'їзду об'єднаної опозиції. Себе бачу у партійному списку", - додав політик.

Разом з тим, нардеп відзначив, що сьогодні можна сказати точно лише про Арсенія Яценюка, що він потрапить до цього списку.

"Зрозуміло, що Тимошенко і Луценка не випустять до виборів. Хіба що Європа зробить якісь дуже кардинальні кроки. Тому Яценюк у цьому випадку є найрейтинговішим політиком, який буде очолювати список нашої сили. Хто буде після нього другим, вам ніхто зараз не скаже", - зауважив Гримчак.

Він нагадав, що до об'єднаної опозиції входять партії "Батьківщина", "Фронт Змін", "За Україну!", Народний Рух, партія "Реформи і порядок" та "Народна Самооборона".

"На першому засіданні її політради визначили, що її керівником буде Арсеній Петрович. Але партійні списки будуть формуватись на з'їзді опозиціонерів на початку наступного місяця", - уточнив Гримчак.

Водночас парламентарій не вважає, що за Яценюком буде останнє слово у визначенні складу партійного списку об'єднаної опозиції, хоч воно, на його думку, і буде досить впливовим

 

Автор: admin от 15.06.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X