Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/297/oleksandr-urchinov-vlada-nischit-reklamu-opozits/

Версия для печати / Оригинальная версия





Олександр Турчинов: Влада нищить рекламу опозиції

Влада влаштовує провокації проти опозиції, перешкоджаючи розміщенню передвиборчої реклами: як зовнішньої, так і на радіо та телебаченні.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив Керівник Центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов - повідомляє 
byut.com.ua.

За його словами, комунальним службам міста Києва з бюджету виділено 20 млн. грн. на демонтаж реклами опозиції.

Олександр Турчинов зазначив, що білборди Об’єднаної опозиції знімаються щоночі працівниками муніципальних служб під прикриттям працівників міліції.

Зокрема, було знято білборди у Києві, на Вишгородській трасі, якою їздить Віктор Янукович.

«Щоб його не дратувала опозиція, о 4-ій годині ранку працівники комунальних служб під захистом міліції тричі знімали нашу зовнішню рекламу. І це саме та міліція, яка чергувала біля плакатів із зображенням Януковича, у які громадяни жбурляли яйця і фарбу, а міліція проти цих громадян відкривала кримінальні справи», - сказав Турчинов.

Він повідомив, що Об’єднана опозиція «Батьківщина» планувала розмістити 200 білбордів у Києві, але на сьогодні існує дозвіл на розміщення лише 36, «і з кожним днем ця кількість зменшується».

За словами політика, керівництво комунального підприємства «Київреклама», що функціонує при КМДА, телефонує в рекламні агенції та попереджає, що КМДА демонтуватиме білборди тих рекламних агенцій, які співпрацюватимуть з опозицією.

«В результаті нам повідомляють про неможливість подальшої співпраці», - підкреслив Олександр Турчинов.

«Проти тих рекламних агенцій, які підписали з нами угоду, відбувається війна на знищення по всій Україні, навіть у сільських районах, де є установка не розміщувати жодного білборду Об’єднаної опозиції», - повідомив він.

При цьому Олександр Турчинов звернув увагу на те, що у президента, Партії регіонів та їх політичних сателітів проблем з рекламою взагалі не існує.

Він наголосив, що «Об’єднана опозиція має такі ж самі права на зовнішню рекламу, як і Янукович, як і Партія регіонів, як і політичні проекти Банкової».

У зв’язку з цим, за його словами, опозиція звертатиметься до ОБСЄ та міжнародних спостерігачі за виборами в Україні.


Також можно додати, що 
У Васильківському районі Київської області попсували багато агітаційних бігбордів партії "Батьківщина". Про це повідомив та додав фото на своїй сторінці в мережі Facebook депутат Васильківської райради Роман Дерипаскін. 

"Не знаю, друзі у кого-як. У нас вже все борди "підчистили". Вони думають-що це суперспосіб протистояння, от клоуни", - написав депутат.

 

Автор: admin от 15.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X