Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/29/v-part-da-posilayutsya-na-rezultati-sots-olog-chnih-opituvan-vvazhayut-scho-reiting-part-znachno-zr-s/

Версия для печати / Оригинальная версия





В партії УДАР посилаються на результати соціологічних опитувань і вважають, що рейтинг партії значно зріс

12..04.12 г.

Центрально-українська соціологічна лабораторія оприлюднила нові передвиборчі рейтинги політичних партій. Наразі партія «УДАР Віталія Кличка» посідає третє місце в опитуванні з результатом 8,7%. Всього на 5% попереду йде «Батьківщина», а на першому місці партія Регіонів з результатом – 19,9%.

«Ми спостерігаємо дуже позитивну динаміку зростання рейтингу нашої політичної сили. На кінець осені 2011 року ми не мали і одного відсотка, вже в лютому в нас було майже 2% підтримки. Не минуло і двох місяців, а ми маємо вже 9%. Це — найкраща динаміка серед усіх політичних сил”, - зазначає голова Кіровоградської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Анатолій Ревенко. Він звертає увагу на те, що «УДАР» - єдина політична сила в регіоні, яка збільшує свій рейтинг, натомість інші — в кращому разі стоять на місці. Наприклад, соціологи констатують стрімке падіння «Фронту Змін», який тепер лише четвертий і має 6% підтримки.

На думку Анатолія Ревенка, таке стрімке зростання рейтингу «УДАРу» пов’язане з тим, що наразі це єдина сила, яка виступає як справжня, системна опозиція місцевій владі. Крім того, партія Кличка — згуртована, молода, прогресивна команда, яка знає куди йти і що потрібно для досягнення мети. “Це - політична сила нового, європейського зразка, тому вона імпонує думаючим, освіченим людям, яким набридли пустопорожні обіцянки старої політичної гвардії”, - наголосив Анатолій Ревенко, запевнивши, що «рейтинг з кожним днем буде рости, і у партії є всі шанси стати основним опонентом владі на майбутніх виборах до Верховної Ради».

klichko.org

 

Автор: admin от 12.04.2012





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X