Русский Выберите язык  Выберите язык

Грач - У Симоненка зараз одна надія на Клюєва

Колишній член КПУ, нардеп Леонід Грач розповів про продажну сутності нинішніх українських комуністів під проводом Петра Симоненка.

«Я не шкодую з однієї причини (про свій розрив з КПУ, - ред.). Починаючи з 1999 року, я боровся за чистоту в партії, яка пережила і зліт, і 70 років правління, і падіння, і зрада. Вона повинна була зробити відповідні висновки - або ми марксисти, або ми пристосуванці, - заявив Леонід Грач * в ексклюзивному інтерв'ю для 
«Цензор.НЕТ» . - А коли комуністи почали зраджувати і продавати, коли лягли під Партію регіонів і Януковича ... Претензій в цій частині до «регіоналів» я не можу пред'явити. Раз ти лягла, так відповідай за це. Але коли це дійшло до зради, продажу портфелів ... »

«Може Комуністична партія, яка на кожному кроці кричить про те, що вона проти інституту президентства, сама голосувати за посилення повноважень президента? Чи може партія, яка кричить на кожному кроці, що вона проти приватизації, брати квоту і садити антикомуніста головою Фонду держмайна? І можна ще багато перелічувати. Симоненко * перед виборами їздив по всій Україні, полоскав і Януковича і Тимошенко, а потім раз - і стає на одну сторону. Я зайняв принципову і відкриту позицію на з'їзді, в пресі, що комуністи не мають права підтримувати ні одного, ні іншу. Коли таки підтримали ... Тоді давайте таким чином. Є рай-і обл-адміністрації. Дайте там хоча б по заму, щоб вони були присутні, щоб народ їх бачив. Віктор Федорович навіть розмови такого не допустив, а Петро Миколайович закрив роток, - звинуватив колишніх однопартійців Леонід Грач. - У Симоненка зараз одна надія - Андрій Петрович Клюєв і штаб, який видає йому зобов'язання ... Чого Симоненко сидить і мовчить? Ви де-небудь чули, щоб Петро Миколайович критикував Віктора Федоровича? »

«Можу абсолютно твердо заявити, що ні на одному з 225 округів, жоден з представників КПУ не переможе. Ось вам і відповіді, до чого привела ця політика, - заявив також депутат. - Симоненко, міркуючи, що доведеться відповідати за всі діяння, за те, де він бере всі ці гроші, переклав частину з них на утримання так званого партійного апарату. Сьогодні кожен райком, міськком має одного-двох секретарів, які щомісяця отримують у конвертах зарплату з Києва. Я їх Додік назвав. Це молоді хлопці, у яких ніколи революційного духу не було. Вони сьогодні як би уособлюють міць Компартії, як тільки тому, що платять. Як тільки припинять платити, все розвалиться. Симоненко створив цю імперію, приватизував Компартію і буде добивати її до ручки ».

«Мартинюк (перший віце-спікер від КПУ, - ред.) Щотижня на Волині в окрузі і церква будує, і садок будує, і школу ремонтує. Правда, за рахунок міністрів-олігархів, але все це робить. Це означає, що розраховує йти по округу. А якщо Мартинюк розраховує йти по округу, то він явно прораховує - а раптом у КПУ 5% відсотків не буде? Уже досвід Мороза був. Так буде і тут, - підсумував Грач. - Зараз падіння рівня підтримки Партії Регіонів в наявності. Де «регіоналам» брати голоси? У західній частині? Там не дадуть. Тоді чого «регіонали» будуть Симоненко підкидати голоси і від себе відривати? На Півдні і Сході вони будуть гвалтувати і тільки на себе рідного працювати ».

 

Автор: admin от 08.06.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X