Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/259/part-ya-reg-on-v-planu-oplachuvati-robotu-svo-h-ag-tator-v-z-derzhbyudzhetu-na-pitannya-400-mln-grn/

Версия для печати / Оригинальная версия





Партія регіонів планує оплачувати роботу своїх агітаторів з держбюджету. Ціна питання - 400 млн. грн.

У розпорядження громадського руху «Спільна Справа», яке здійснює незалежний моніторинг передвиборчої ситуації в Україні, потрапила копія листа за підписом віце-прем'єра Сергія Тігіпка, адресування державним адміністраціям ...

Як повідомили «Цензор.НЕТ» в прес-службі громадського руху «Спільна Справа», в документі йдеться про цільову дотації місцевим бюджетам для додаткового залучення з 1 червня в структури соціальних служб 12000 тимчасових соціальних працівників. Основне завдання новобранців «надання соціальних послуг вразливим категоріям громадян». 

За інформацією, яку «Спільна Справа» отримала від власного джерела в Кабінеті міністрів, таким чином Партія регіонів планує оплачувати роботу своїх агітаторів, які працюватимуть за технологією «від дверей до дверей». На це вказує не лише період, на який набираються працівники, а й те, що вони не отримають статус державних службовців.

На фінансування проекту з державного бюджету витратять близько 400 млн. грн.

Як повідомлялося раніше, у Полтавській області, де по 149-му виборчому округу веде передвиборчу кампанію керівник Державного агентства резерву України Олексій Лелюк (очолює Полтавську облорганізацію Партії регіонів), були зафіксовані випадки роздачі виборцям борошна в мішках з маркуванням Держрезерву. 
 
 

 

Автор: admin от 06.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X