Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/243/ernovetskomu-podati-u-v-dstavku-nakazali-na-bankov-i-enchenko/

Версия для печати / Оригинальная версия





Черновецькому подати у відставку наказали на Банковій, - Сенченко

На думку БЮТівця, влада збирається форсувати призначення дати київських виборів.

«Очевидно, що рішення подати у відставку з посади мера Києва - це не особистий вибір Леоніда Черновецького, а надійшла з Банкової команда», - упевнений Андрій Сенченко.

Про це народний депутат від БЮТ заявив в ексклюзивном
у коментарі LB.ua .

На думку нардепа, поки важко сказати з якою конкретно метою влада порадила Черновецькому подати у відставку. «Ми останнім часом бачимо, що влада робить безліч несподіваних рішень, тому через тиждень все може помінятися. Але поки, схоже, що наступним кроком буде призначення виборів київського мера на серпень 2012, - поділився нардеп, додавши: Зараз в Україні катастрофічна ситуація: економіка валиться, влада не зможе утримати національну валюту. Чим довше ПР буде зволікати з виборами тим нижче буде рейтинг її кандидата ».

«Далі рейтинг влади буде тільки падати, аж до того, що фальсифікаціями скорегувати результат не вийде, - зазначив Сенченко, - ПР проведе вибори найближчим часом і не буде чекати поки все завалиться».

На думку депутата, не виключено також, що влада замислюється і про розпуск Парламенту.

«Спікер ВР Володимир Литвин не випадково минулого тижня заявляв про саморозпуск парламенту, можливо, це все ланки одного ланцюга і вибори мера Києва і Парламенту синхронізують і проведуть незабаром, - припускає депутат. - Як будуть розвиватися події, ми побачимо на наступному сесійному тижні, наприклад, з якихось причин може не відкритися сесія і питання про достроковий розпуск Парламенту знову з'явиться на порядку денному ».

 

Автор: admin от 03.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X