Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/239/p-ide-v-ina-za-chornu-kasu/

Версия для печати / Оригинальная версия





У ПР йде війна за чорну касу?

Народний депутат України з фракції БЮТ Сергій Пашинський заявляє про масштабне підкуп виборців, де задіяний Держрезерв Україні. Про це він заявив в прямому ефірі на телеканалі TВі.

Коментуючи чутки про те, що СБУ зараз займається якоюсь "чорною касою" Партії регіонів, Пашинський зазначив: "Я зараз дав доручення своїм помічникам готувати депутатський запит по Держкомрезерву. Є інформація про масовий підкуп виборців. На Кіровоградщині зараз роздають борошно - на двір по мішку. Також кудись пропало 5000000 банок згущеного молока. У "регіоналів" зараз є два шляхи - підкуп і фальсифікації. Фальсифікаціями вони займуться під час виборів, а зараз займаються підкупом "- підсумував Пашинський.

Журналіст Мустафа Найєм на своїй сторінці в Facebook написав: "Днями СБУ виявила" чорну касу "Партії регіонів, одним з джерел якої виявився Держкомрезерв. Ведеться слідство. По всій видимості, почалася війна між групою Сергія Льовочкіна та Андрія Клюєва за вплив на передвиборний список і кандидатів в мажоритарних округах "


censor.net.ua

 

Автор: admin от 01.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X