Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/238/moskal-zbira-mater-ali-na-kandidat-v-u-narodn-deputati-v-d-part-reg-on-v/

Версия для печати / Оригинальная версия





Москаль збирає матеріали на кандидатів у народні депутати від Партії регіонів

Нардеп Генадій Москаль зібрав компромат на "регіоналів": "Хто кого підривав, хто кого рекетіровал, хто чим торгував, у кого руки в крові".

«Постріл повинен бути один і повинен бути в« десятку ». А так, стріляти по горобцях ... У мене сьогодні є по кожній області аналітичні матеріали про те, хто йде (про кандидатів у депутати, - ред.). При тому, є такі, які будуть мати ефект вибуху бомби, - заявив нардеп Геннадій Москаль в інтерв'ю для «Цензор.НЕТ»- Я збираю тих, хто буде йти від Партії регіонів. Я згоден, що і пан Єфремов, і Клюєв та інші учасники виборчої компанії можуть не знати їх таємницю. Люди в пристойних костюмах, пристойною зовнішності і начебто щось виразне говорять.Але нутро ... Всі ці матеріали є ». 

«Нехай вони висуватимуться, а ми почнемо бити. А сьогодні який у цьому сенс?Щоб їх Клюєв просто повичерківал з мажоритарки? - Додав політик. - Нехай вони зареєструються і тоді побачать себе у всій своїй красі. Ми почнемо з 90-х років.Хто кого підривав, хто кого рекетіровал, хто чим торгував, у кого руки в крові ... »

 

Автор: admin от 01.06.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X