Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/23/v-ktor-nukovich-vlada-povinna-zabezpechiti-r-vn-umovi-dlya-vs-h-pol-tichnih-part-i-na-parlamentskih-viborah-2012/

Версия для печати / Оригинальная версия





Віктор Янукович: Влада повинна забезпечити рівні умови для всіх політичних партій на парламентських виборах 2012

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності забезпечення рівних умов для представників усіх політичних сил під час парламентських виборів восени 2012 року. Про це він заявив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

«Під час виборчої кампанії ми повинні як представники влади створити рівні умови для всіх представників політичних партій. Щоб не було нарікань, що застосовується адміністративний ресурс і є підтримка тієї чи іншої політичної партії», - зауважив Глава держави. Він додав, що про створення належних умов, підготовку дільниць до голосування необхідно подбати вже зараз – йдеться, зокрема, про ремонт приміщень. Те саме стосується забезпечення порядку безпосередньо під час голосування. «Все це треба буде забезпечити на високому рівні», - зазначив Віктор Янукович.

Президент повідомив, що від результату парламентських виборів залежатиме, як країна житиме далі. «Якщо нам вдасться зберегти стабільність і далі, Уряд, парламент і Президент будуть працювати в єдиному ланцюгу - у нас буде успіх», - заявив він.

«Ви повинні завжди пам’ятати: прозорі, демократичні вибори - це завжди обличчя і відповідальність не тільки політичних партій, а й влади», - наголосив Глава держави, звертаючись до присутніх.


Офіційне Інтернет-представництво Президента України

 

Автор: admin от 12.04.2012





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X