Русский Выберите язык  Выберите язык

Томенко: Влада сподівається перемогти на виборах за допомогою політичних Святих Миколаїв та Дідів Морозів

Заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко заявив, що влада сподівається перемогти на виборах за допомогою політичних Святих Миколаїв та Дідів Морозів.

За словами Томенка, «сьогодні влада, розуміючи, що програє вибори за партійною складовою, оскільки рівень несприйняття її нинішньої політики є однаково високим як на Сході, так і на Заході, бачить своє спасіння у перемозі на мажоритарних округах».

Водночас, політик назвав цілком очевидним, що перемогти на мажоритарному окрузі, йдучи під брендом Партії регіонів чи братських партій парламентської більшості, на сьогоднішній день неможливо в принципі.

«Тому, щоби виконати це завдання на місцеву виконавчу владу покладений обов’язок організувати такі своєрідні конкурси: в західній Україні – політичних Святих Миколаїв, а на Сході – Дідів Морозів», - сказав Микола Томенко.

Він пояснив, що тепер голови обласних та райадміністрацій щоденно переконують виборців, що «мажоритарний депутат – це депутат, який не прийматиме закони, не відстоюватиме ті чи інші позиції, а людина, яка буде постійно допомагати своїм виборцям. Отож, хто більше дасть грошей для міста чи села сьогодні, той і найкращий депутат».

«Така політика влади абсолютно однакова і на Луганщині чи Донеччині, і в Галичині», - наголосив політик.

Микола Томенко зауважив, що попередньо така стратегія дає певні результати. А для її закріплення, додав він, місцева влада централізовано «роз’яснила» яким повинен бути правильний мажоритарний депутат під цю концепцію та скільки він повинен конкретно дати кожному виборцю напередодні виборів щоб вважатися «прохідним».

«Отож, якщо суспільство прийме концепцію мажоритарних депутатів, як політичних Дідів Морозів чи Святих Миколаїв, то цілком очевидно, що влада матиме шанс закріпитися через мажоритарку на наступних виборах», - підсумував Микола Томенко.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 31.05.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X