Русский Выберите язык  Выберите язык

Володимир Рибак: На майбутніх виборах у Раду Партія регіонів підтримає тільки найавторитетніших кандидатів

Партія регіонів на майбутніх виборах до Верховної Ради підтримає тільки найавторитетніших людей, і самі шановні кандидати будуть в партійному списку. Про це заявив народний депутат України, Перший заступник Голови Партії регіонів Володимир Рибак в ефірі «Першого ділового». Він повідомив, що в даний час рейтинг Партії регіонів потроху зростає. 

«Зараз рейтинг Партії регіонів потроху зростає, причому зростає у всіх регіонах - ми ведемо такі соціологічні дослідження. Природно, влада є влада, і я не знаю жодної країни в світі, де люди б любили свою владу. Незалежно від того, як живуть - краще чи гірше. Так життя влаштоване. Природно, всі негативні явища люди відносять на рахунок влади. Тому, проводячи реформи, ми вивчаємо громадську думку, запитуємо, що зараз турбує людей. На першому місці відповідь - люди хочуть працювати, їм потрібні робочі місця. Люди хочуть годувати свої сім'ї. Тому питання номер один - це створення робочих місць. Якщо будуть робочі місця, якщо всі будуть працювати, всі будуть отримувати зарплату, будуть платити прибутковий податок, буде перерозподіл ресурсів », - зазначив парламентарій. 

«Тому, йдучи на вибори, ми в усіх регіонах України проводили соціологічні дослідження. І знаємо найбільш авторитетних людей в кожному регіоні. Знаємо людей, яким наші виборці довіряють. І, провівши ще кілька соцдосліджень, найбільш авторитетних людей ми рекомендуємо в мажоритарні округи, і 225 осіб нами будуть рекомендовані до списків. Ми спираємося тільки на думку наших виборців », - підкреслив політик. 

«30 липня список партії буде затверджений і оприлюднений», - резюмував В. Рибак.

partyofregions.org.ua

 

Автор: admin от 30.05.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X