Русский Выберите язык  Выберите язык

Дмитро Святаш: Опозиція переконана в своїй поразці, тому відкидає будь-які конструктивні зміни в законодавство про вибори

Твердження голови фракції БЮТ у Верховній Раді Андрія Кожем'якіна про те, що зміни законодавства про вибори приведуть нібито до фальсифікацій на виборах, свідчать про те, що опозиція переконана в своїй поразці. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, голова підкомітету з питань фінансового моніторингу Комітету ВР з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Дмитро Святаш. 

«Зі слів представників опозиції, всі зміни до законодавства про вибори, ініційовані будь-ким, крім них, обов'язково ведуть до фальсифікацій. Це елементарний пораженські синдром - бідна опозиція не просто не впевнена в своїх силах, вона переконана в поразці », - зазначив депутат. 

За його словами, запропонувала зміни до закону про вибори саме Центральна виборча комісія, зокрема, Михайло Охендовський і Андрій Магера. Останнього ж з ініціаторів законодавчих змін важко звинуватити в симпатіях до Партії регіонів. 

«Зміни, які будуть внесені в закон про вибори народних депутатів, пропонують вдосконалити даний документ щоб уникнути подвійного прочитання різних норм.Наприклад, згідно з чинним законодавством одна людина може висуватися одночасно в 225 округах. Те, що це не заборонено законом, є абсурдом », - підкреслив Дмитро Святаш. 

«Подібні ляпи необхідно прибрати і не дозволити фальсифікувати таким людям, як пан Тягнибок, який сказав, що навіть якщо він пройде в народні депутати за списком, а десь будуть довибори, то вже, будучи народним депутатом, він висуне свою кандидатуру по мажоритарному округу », - додав політик. 

Прес-служба Партії регіонів

 

Автор: admin от 30.05.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X