Русский Выберите язык  Выберите язык

Початок роботи штабу Об’єднаної опозиції на Івано-Франківщині

Івано-Франківський виборчий штаб Об’єднаної опозиції очолив депутат Верховної Ради України, голова обласної організації ВО «Батьківщина» Дмитро Шлемко. Його заступником став голова обласного осередку партії «Фронт Змін», депутат Івано-Франківської обласної ради від партії Володимир Шкварилюк.

Про це повідомив лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк під час прес-конференції в Івано-Франківську в середу, 30 травня.

Він наголосив, що мета його поїздки на Івано-Франківщину – продовжити всенародне обговорення програми Об’єднаної опозиції, після якого остаточний варіант програми буде затверджено на з’їзді Об’єднаної опозиції 30 липня. Зокрема, повідомив лідер «Фронту Змін», він зустрівся із мешканцями Рожнятівського району.

Він повідомив, що кандидати від Об’єднаної опозиції по мажоритарних округах Івано-Франківщини будуть затверджені після їхньої співбесіди в Києві. «Потрібно виставити тих кандидатів, які здатні виграти на мажоритарних округах. Тому що в Івано-Франківщині ми не маємо права програти жодного округу. Вони всі мають бути за Об’єднаною опозицією», - наголосив Арсеній Яценюк.

frontzmin.ua

 

Автор: admin от 30.05.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X