Русский Выберите язык  Выберите язык

Фракція БЮТ-Батьківщина у Київраді просить Верховну Раду призначити вибори мера Києва на липень

Фракція «БЮТ-Батьківщина» у Київраді за дорученням киян звертається до Верховної Ради України з вимогою термінового призначення дати виборів Київського міського голови на кінець липня 2012 року, «не очікуючи вказівок з політичною доцільністю з Банкової».

Про це 24.05.2012  під час сесії Київради заявила голова фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова.

«Повноваження мера Києва Л. Черновецького вичерпані де-факто, оскільки він не виконує свої обов’язки, подарувавши їх О. Попову, і де-юре, адже чинний міський голова обирався у травні 2008 року терміном на 4 роки, які минають цими днями», - заявила Т. Меліхова.

Депутат наголосила, що Л. Черновецький фактично самоусунувся від виконання своїх посадових обов’язків та місяцями не з’являється на робочому місті. За період перебування на займаній посаді він не проводив пленарні засідання Київради, не прийом громадян, не забезпечив в повному обсязі здійснення наданих йому повноважень, зокрема не забезпечив збалансованого соціально-економічного та культурного розвитку міста, його бюджету.

«Вважаємо, що саме час обрати на посаду міського голови іншу людину, яка зможе привести місто до ладу: не грабувати його, як це робила команда Л. Черновецького, і не руйнувати, як це зараз робить команда О. Попова»,- вважає Т. Меліхова.

Голова фракції висловила сподівання, що спільними зусиллями вдасться привести до влади ту людину, за яку буде не соромно.

Тетяна Меліхова також зазначила, що після 3 червня за законом Черновецький не матиме права підписувати будь-які документи, тому рішення Київради, які обов’язково підписуються мером, не зможуть набути законної сили.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 24.05.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X