Русский Выберите язык  Выберите язык

Влада запустила процес фальсифікації виборів 2012 – Арсеній Яценюк про рішення КС

Сьогоднішнім рішенням Конституційний суд за вказівкою влади змінив виборчий закон, який був ухвалений через складний діалог парламентською більшістю та опозицією. Про це заявив лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк - сповіщає  frontzmin.ua. 


«Партія регіонів усвідомлює, що за цим законом вона програє вибори в жовтні 2012 р. Тому вона розпочала масштабну фальсифікацію виборів через рішення Конституційного суду, яке дозволяє Партії регіонів отримати додаткові мандати у підконтрольних їй округах», - підкреслив він.

За словами Арсенія Яценюка, своїм рішенням КС скасував створення дільниць за кордоном, які були прикріплені до міста Києва і створює три додаткових округи в регіонах, підконтрольних Партії регіонів. «Влада розуміє, що кияни їх не підтримають, тому сподівається отримати додаткові мандати в регіонах, де зможе сфальсифікувати вибори. Виборчий процес фактично розпочався і шулери з Партії регіонів вкотре вирішили змінити правила гри під себе», - заявив він.

«Пакт про проведення чесних виборів розірваний Віктором Януковичем. У Верховній Раді відкрито скриньку Пандори щодо зміни закону про вибори народних депутатів», - підкреслив лідер «Фронту Змін».

Він заявив, що парламент повинен прийняти рішення щодо незмінності процедури визначення одномандатних округів та неможливості внесення змін до закону про вибори в цілому.

«Об’єднана опозиція виграє вибори 2012, не зважаючи на махінації Конституційного суду, судді якого мають понести відповідальність як за сьогоднішнє рішення, так і за незаконну зміну Конституції України», - зазначив Арсеній Яценюк.

 

Автор: admin от 05.04.2012





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X