Русский Выберите язык  Выберите язык

Названа перша десятка Опозиційної платформи

Віктор Медведчук заявив, що партія "Опозиційна платформа – За життя" буде брати участь у парламентських виборах 21 липня, але без об’єднання з "Опозиційним блоком", - повідоимляє УП

Про це він заявив на з’їзді партії 6 червня.

Медведчук та інші нардепи партії під час з'їзду підтримували риторику "об’єднання". Зокрема, нардепи Сергій Льовочкін, Наталя Королевська.

На з’їзді запропонували список першої десятки партії: Юрій Бойко, Вадим Рабінович, Віктор Медведчук, Сергій Льовочкін, Наталя Королевська, Василь Німченко, Нестор Шуфрич, Сергій Ларін, Сергій Дунаєв, Тарас Козак.

За словами Бойка, команда "Опозиційної платформи – За життя" буде боротися за скасування закону про мову, скасування закону про освіту, скасування закону про люстрацію, скасування закону про декомунізацію, перейменування церкви. 

Також на з'їзді Льовочкін назвав "майбутнього прем'єр-міністра" від партії - Бойка.

Раніше джерела "Української правди" в групах впливу опозиційних політсил говорили, що партія "Опозиційний блок" може возз‘єднатися задля походу на дострокові вибори парламенту.

 

Автор: admin от 06.06.2019





  

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X