Русский Выберите язык  Выберите язык

Націоналісти висунули Кошулинського єдиним кандидатом у президенти

22 січня 2019 року об’єднані сили націоналістів підтримали висунення керівника Секретаріяту ВО «Свобода», віце-спікера Верховної Ради України VII скликання Руслана Кошулинського кандидатом на посаду Президента України. Рішення ухвалив XL З’їзд ВО «Свобода». На його підтримку також висловилися очільники «Правого сектора», «ОУН», «КУН» та руху «С14».

«Ми – українські націоналісти. Наш святий обов’язок, місія, яку поклало провидіння на наше покоління, – не змарнувати той шанс, який дає Бог раз на сто років, і врешті завершити сторічну Українську революцію перемогою, повернути Україну в українські руки. Саме тому ми єдині. Бо хто має право називатися справжнім українським націоналістом, гідним спадкоємцем боротьби за славу Володимирового Тризуба? Тільки той, хто інтереси нації і держави завжди ставить вище за свої особисті.

Тому ми, лідери об’єднаних сил націоналістів, задля єдности націоналістичних сил вже офіційно заявляємо, що маємо єдиного кандидата!» – наголосив, представляючи Руслана Кошулинського, очільник «Свободи» Олег Тягнибок.

Своєю чергою, Руслан Кошулинський зачитав з’їзду свою програму, а також наголосив: «Наша команда – це українська нація. Її авангард – українські націоналісти. Ніхто, крім нас, не зможе змінити все на користь українців. Тож упевнено, сміливо й твердо – до перемоги!».

Кандидатуру свободівця делегати з’їзду підтримали одностайно.

Прес-служба ВО "Свобода"

 

Автор: admin от 23.01.2019





  

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X