Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1407/22-sichnya-vk-zare-struvala-odnogo-kandidata-na-post-prezidenta-a-dvom-vidmovila/

Версия для печати / Оригинальная версия





22 сiчня ЦВК зареєструвала одного кандидата на пост президента, а двом вiдмовила

22 січня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.

До Комісії 17 січня 2019 року громадянин України Бойко Ю.А. особисто подав заяву про самовисунення кандидатом на пост Президента України разом з доданими документами для реєстрації кандидатом на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Розглянувши зазначені документи, ЦВК встановила їх відповідність вимогам Закону України "Про вибори Президента України" та зареєструвала кандидата на пост Президента України на чергових виборах Президента України Бойка Юрія Анатолійовича, 1958 року народження, освіта вища, проживає в місті Рубіжне Луганської області, народного депутата України, члена Політичної Партії "Опозиційний блок", самовисування.

Таким чином, станом на 22 січня 2019 року Комісія зареєструвала 13 кандидатів на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року: Шевченка І.А., Капліна С.М., Наливайченка В.О., Скоцика В.Є., Садового А.І., Купрія В.М., Мураєва Є.В., Гриценка А.С., Балашова Г.В., Богомолець О.В., Шевченка О.Л., Насірова Р.М. та Бойка Ю.А.

До Комісії 17 січня 2019 року громадянин України Боярський Ю.М. особисто подав заяву разом із доданими документами для реєстрації кандидатом на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Того ж дня до ЦВК поштовим зв’язком надійшла заява про самовисунення кандидатом на пост Президента України Рекала П.Я. разом із доданими документами для реєстрації кандидатом на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року. На додаток до зазначених документів 22 січня 2019 року Рекалом П.Я. подано ксерокопії окремих сторінок його паспорта громадянина України та електронний носій з податковою декларацією, передвиборною програмою та фотографією в електронному вигляді.

Розглянувши подані документи, Комісія встановила їх невідповідність вимогам виборчого закону та відмовила Боярському Юрію Миколайовичу і Рекалу Петру Яковичу в реєстрації кандидатами на пост Президента України на чергових виборах Президента України.

cvk.gov.ua

 

Автор: admin от 23.01.2019





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X