Русский Выберите язык  Выберите язык

Тимошенко: Буду балотуватись на пост президента

Голова Партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що має намір балотуватись на наступних президентських виборах, але при цьому команда «Батьківщини» не розглядає можливість об’єднання із іншими політичними силами чи підтримувати інших кандидатів.

«Партія ВО «Батьківщина» не буде об’єднуватись із іншими політичними силами, і на президентських виборах підтримувати жодного кандидата, окрім кандидата від нашої політичної сили. Ми підемо єдиною командою – партією «Батьківщина» – і, безумовно, я буду балотуватись на президентських виборах», – сказала Юлія Тимошенко під час прес-конференції у м. Одеса, де 30 серпняі політик зустрілась із працівниками українських портів.

Політик акцентувала, що не має намір «брати відповідальність за інших політиків», саме тому не передбачає жодних об’єднань.

«Чітко і відповідально повідомляю: я можу брати перед людьми відповідальність лише за свої дії, слова і зобов’язання. І ті зобов’язання, які я візьму, виконаю», – наголосила вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що балотуючись на президентських виборах, має намір представити «план дій, чіткі і конкретні позиції перших 100 днів роботи нового президента», які має намір виконати у разі обрання на посаду президента України.

«Якщо за 100 днів я цього не зроблю, то покладу ключі від Банкової, і – піду. Оскільки буду нести відповідальність виключно за себе», – резюмувала політик.

4 вереня 
з трибуни Верховної Ради України Юлія Тимошенко закликала всіх кандидатів у президенти та голів фракцій парламенту підписати напередодні виборів Меморандум щодо незмінності європейського та євроатлантичного вибору, протидії російській агресії та відновлення територіальної цілісності України, та стати всім разом єдиною національною командою.

«2019 рік – це рік парламентських і президентських виборів. Ми пам’ятаємо 2010 рік, коли через фальсифікації та обман до влади прорвалися антиукраїнські сили і змінили курс країни. Це завершилося війною, втратою території, Революцією Гідності і загибеллю людей», – наголосила лідер «Батьківщини».

У Меморандумі, який запропонувала і підписала Юлія Тимошенко, чітко визначено незмінність курсу на європейську інтеграцію, інтеграцію в НАТО, визначено, що Крим і Донбас – це українські території, які мають бути повернуто, що війна – це війна, а не АТО, а також інші питання, пов‘язані з національною стратегією України.

ba.org.ua
tymoshenko.ua

 

Автор: admin от 05.09.2018





  

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X