Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1343/kovalchuk-da-seichas-provodit-peregovory-otnositelno-formata-svoego-uchastiya-v-vyborah-v-parlament/

Версия для печати / Оригинальная версия





Ковальчук: УДАР сейчас проводит переговоры относительно формата своего участия в выборах в парламент

Партія "УДАР" наразі ще проводить переговори і консультації щодо формату своєї участі у виборах до парламенту. Про це в коментарі журналістам в кулуарах Верховної Ради заявив лідер фракції "УДАР" Віталій Ковальчук.

Він нагадав, що між Петром Порошенком та Віталієм Кличком 29 березня була підписана декларація про єднання. "Ця декларація передбачає нашу спільну діяльність, нашу спільну участь у виборах, в тому числі до Верховної Ради. Конкретний формат сьогодні обговорюється, ведуться консультації і про прийняте рішення ми оголосимо найближчим часом", - підкреслив Ковальчук.

Також віт зазначив, що Верховна Раду Україна повинна ще раз повернутися до голосування за зміни до закону про вибори з тим, щоб надати можливість мешканцям Донбасу взяти участь в голосуванні. Про це журналістам в кулуарах парламенту заявив лідер фракції «УДАР» Віталій Ковальчук коментуючи відмову ВР внести зміни до діючого законодавства.
«Певні політичні сили займаються  інтриганством та спекуляціями. Але я сподіваюся, що переможуть здоровий глузд та політична відповідальність, і більшість народних депутатів проголосують за зміни до закону про вибори», - сказав Ковальчук.

Він нагадав, що зміни передбачають зменшення витрат на проведення виборчої кампанії, а також зміну меж виборчих округів на Донбасі. «Ми повинні забезпечити голосування виборців Донбасу», - сказав лідер фракції.

klichko.org

 

Автор: admin от 02.09.2014
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X