Русский Выберите язык  Выберите язык

Кличко подал документы на регистрацию кандидатом в мэры Киева

Віталій Кличко подав документи до територіальної виборчої комісії Києва для реєстрації кандидатом на посаду міського голови столиці.
“Щойно подав документи до виборчої комісії. Прогнозують, що буде зареєстровано багато конкурентів, кожен з яких представлятиме програму розвитку Києва. Але головне - це команда, яка зможе взяти на себе відповідальність і в цей непростий час реалізувати реформи, на які давно чекають люди.  Наше найголовніше завдання – реалізувати очікування киян”, - зазначив Віталій Кличко в коментарі журналістам після подачі документів.

Він відзначив, що сьогоднішні проблеми в Києві, починаючи від ЖКГ і закінчуючи дорогами,  – це результат знищення самоврядування в столиці і повне нехтування інтересами киян.

“Місто повинне бути комфортним, щоби у ньому працювало самоврядування, щоби кияни мали можливість в своєму районі і будинку впливати на події, які відбуваються. Щоби не було так, коли замість дитячого садочка чи сквера перед вікнами риють котлован і зводять незрозумілі будівлі. Влада повинна бути підзвітна громаді. Ми декларуємо прозорість і будемо це демонструвати”, - підкреслив лідер “УДАРу”.

Кличко наголосив, що у Києва великий потенціал, і всі реформи, які повинні відбуватися в країні, почнуться саме зі столиці.

“У нас є чітка програма. У нас запланована велика кількість зустрічей з мешканцями в усіх районах Києва, будемо спілкуватися з людьми, представляти нашу команду, говорити про наш план реформ”, - відзначив політик.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи можливий підкуп виборців на цих виборах, Кличко зазначив: “Гречкосії не мають перспектив. Я впевнений, що кияни навчились на помилках, які були зроблені декілька років тому, і не будуть обмінювати на гречку своє майбутнє і майбутнє свого міста", - підкреслив лідер “УДАРу”.

klichko.org

 

Автор: admin от 26.04.2014
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X