Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1313/poroshenko-obeschaet-v-sluchae-pobedy-priglasit-imoshenko/

Версия для печати / Оригинальная версия





Порошенко обещает в случае победы пригласить Тимошенко

Кандидат у президенти Петро Порошенко переконаний: після перемоги у виборах у його команді працюватиме навіть головний конкурент — Юлія Тимошенко. Про це він заявив у студії «Свободи слова».

У студії «Свободи слова» Петро Порошенко відповів на питання від глядачів політичного ток-шоу, яке вони залишили перед ефіром програми у соціальних мережах. Українців найбільше хвилювало питання: чи збирається політик вступати в дебати зі своїм суперником на пост президента Юлією Тимошенко.

– Я готовий до дебатів з усіма, – заявив Порошенко. – Але в першу чергу Україна потребує дебатів не з особистостями, а дебатів щодо програми розвитку. Юлія Володимирівна Тимошенко, Петро Порошенко кожен на своєму місті доклали величезних зусиль, щоб повалити попередню владу. Порошенко переконаний, що в умовах окупації країни іноземними військами, політики мають продемонструвати єдність, силу та міць.

– З Юлією Володимирівною ми не мали в минулому і я переконаний не матимемо в майбутньому протиріч. Якщо ми зараз і є опонентами, то лише у виборчому понятті, – сказав Порошенко. – Після президентських виборів я залюбки запрошу Юлію Володимирівну в свою команду. Я переконаний, ми будемо працювати разом!


fakty.ictv.ua

 

Автор: admin от 01.04.2014
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X