Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1311/pober-dlya-pobedy-kraine-nuzhen-edinyi-kandidat-ot-demokra/

Версия для печати / Оригинальная версия





Побер: Для победы Украине нужен единый кандидат от демокра

«УДАР» закликає до підтримки єдиного кандидата від демократичних сил на президентських виборах,що необхідно для перемоги усієї України, а не окремих політиків. Про це в коментарях журналістам заявив народний депутат від «УДАРу» Ігор Побер.

«Сьогодні не час ділити портфелі, адже мова йде про майбутнє України. Державі потрібна людина, котра матиме найвищий відсоток довіри серед українців; політик, котрий об’єднає Україну. І якщо зараз таким є Петро Порошенко - ми маємо його підтримати», - наголосив Побер.

«Важливо, щоби й інші кандидати від демократичних сил довели, що їхні слова про любов до України та прагнення змін - не просто популізм, і зняли свої кандидатури на користь єдиного кандидата», зазначив Побер, додавши, що такий вчинок гарантував би перемогу народному висуванцеві вже у першому турі, а відтак дозволив би зекономити щонайменше півмільярда гривень.

Також Ігор Побер переконаний, що тільки об’єднавшись українці зможуть досягти змін, так само, як змогли скинути диктатора.

«УДАР» закликає політиків, котрі представляють демократичні сили, об’єднатися, щоб виправдати сподівання народу. Адже Небесна сотня поклала своє життя не за чиїсь політичні амбіції, а за єдину справедливу європейську Україну!

klichko.org

 

Автор: admin от 01.04.2014
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X