Русский Выберите язык  Выберите язык

Съезд ВО Свобода поддержал кандидатуру Тягнибока на выборах Президента Украины

29 березня 2014 року в Києві делегати XXVIII З'їзду Всеукраїнського об'єднання "Свобода" одностайно підтримали висунення кандидатури Олега Тягнибока на пост Президента. За це проголосували усі 568 делегатів з'їзду з 24 областей, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя.

Звертаючись до учасників з'їзду, Олег Тягнибок нагадав, як раніше, навіть під час революції, чимало аналітиків, політологів, соціологів аналізували шанси різних політиків на президентських виборах 2015 року чи дострокових виборах. І тільки одна "Свобода" наголошувала, що не варто міркувати, "як ми в другому турі будемо боротися проти Януковича і будемо його перемагати".

"Ми ще 18 травня на Софійській площі сказали, що треба зробити так, аби в другому турі узагалі не було Януковича. Як і в багатьох инших випадках, із нас тоді багато сміялися. Але ситуація склалася в цьому питанні так, як і в багатьох інших – як це декларувала "Свобода".

Наголошу, що ці президентські перегони не будуть виборами політичних технологій, бо для нас зараз усіх, і для влади в першу чергу, надважливо, щоби ці вибори були чесними і прозорими, аби повернути довіру народу до влади. Тому це будуть чи не перші вибори в Україні, які не можна буде назвати "боротьбою політичних технологій" чи "грошовитих мішків". Це, очевидно, будуть вибори ідеологічні, коли у боротьбу вступають світогляди. І, власне, в нас дуже мало часу, але ми маємо те, чого не мають багато інших – у нас є наш світогляд, наші переконання. Тому мені не потрібно розповідати програму кандидата в президенти, бо ви її знаєте – це "Програма захисту українців". Це програма, яка сформувала певні системні цінності. Звісно, вона вдосконалюється, звісно, що в програмі, можливо, з'являться деякі нові пункти, але все, що було зафіксовано раніше, із певними вдосконаленнями, – ми представлятимемо громаді та українському суспільству.

Упродовж наступних півтора місяці нашої президентської кампанії ми будемо вести не кампанію Олега Тягнибока, а кампанію Всеукраїнського об'єднання "Свобода". За цей час ми отримаємо гарну можливість дійти до кожного українця і пояснити кожному не тільки наші світоглядові позиції, але й розповісти про те, про що не змогли розповісти людям за три складних місяці Революції гідности.

Маємо шанс розірвати брехню та розвіяти бруд, який лили на "Свободу", особливо впродовж останнього пів року. Тепер ми отримаємо можливість, віч-на-віч спілкуючись з українцями, все пояснити, переконати і зміцнити деякі позиції. Хоча основне ми ніколи не втратимо і не загубимо – це наша ідея і наш свободівський дух. Ми переможемо!", – заявив Олег Тягнибок.


Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

 

Автор: admin от 30.03.2014
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X