Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1289/ud-snyal-oppozitsionnogo-kandidata-po-vyboram-v-94-mu-okruge/

Версия для печати / Оригинальная версия





Суд снял оппозиционного кандидата по выборам в 94-му округе

Київський окружний апеляційний суд ухвалив рішення про скасування реєстрації Віктора Романюка кандидатом у народні депутати у 94-му виборчому окрузі.

Суд ухвалив таке рішення за позовом громадянина В. Шпаковича (на виборах 2012 року висувався у 95-му окрузі від партії "Наша Україна"). Текст позову один в один копіює текст скарг на Центральну виборчу комісію, які подавав ще один кандидат у депутати по цьому округу Юрій Кармазін.

Юристи "Батьківщини" готують скаргу в апеляційну інстанцію, яка має бути подана у неділю.
У партії розцінюють це рішення суду як політично мотивоване, ухвалене з метою зняти з перегонів найрейтинговішого кандидата.

Віктор Романюк був висунутий "Батьківщиною" як єдиний кандидат від опозиції у 94-му окрузі на Київщині.

На виборах 2012 року він уже переміг на цьому окрузі, однак, ЦВК не спромоглася встановити офіційні результати виборів.


З цього приводу Віктор Романюк зробив заяву

ЗВЕРНЕННЯ ДО ВСІХ ЧЕСНИХ І СВІДОМИХ ЛЮДЕЙ ДО МАЙДАНУ!


Саме тоді, коли мільйони українців заявили свою громадянську позицію на Майдані, 01 грудня Київський апеляційний адміністративний суд у складі трьох тіл в мантіях,вкотре продемонстрував,  що незалежної судової гілки влади в Україні не існує! В Українських судах працюють переодягненні в суддівські мантії — лакеї Президента та цієї влади!


За їхньою вказівкою, в судовому порядку, за 14 днів до дня голосування було скасовано мою реєстрацію, як єдиного кандидата від опозиції Романюка Віктора Миколайовича!

Наводжу для вас, друзі, кричущі факти зухвалості та нахабства цієї трійки суддів:

Позов подав кандидат-самовисуванець, який проживає в м. Торез, Донецької області, якого вже два роки ніхто не бачив, не виключно, ЩО ТАКОЇ ЛЮДИНИ ВЗАГІЛІ НЕ ІСНУЄ, тобто безхатченко (бомж)!
Мене, як кандидата, було зареєстровано 21.10.2013. Закон визначає термін на оскарження такої постанови 5 днів, тобто до 26.10.2013, а цю ганебну і принизливу постанову суд виніс 01.12.2013 за 14 днів до дня виборів і 35 днів після реєстрації! Тобто, тепер будь-якого кандидата і будь-коли,  хоч за день до виборів, МОЖНА ЗНЯТИ З ПЕРЕГОНІВ, ЯКЩО ТИ НЕ ПРОВЛАДНИЙ ВИСУВАНЕЦЬ!
А тепер увага! Підставою для поновлення термінів оскарження був написаний на запит безхатченка із м. Торез протягом 2 годин лист від секретаря центральної виборчої комісії – Тетяни Лукаш, яка приймала участь в організації фальсифікацій на минулих парламентських виборах! Відпрацьовується нова ганебна технологія. Всі мають знати, тепер ДОСТАТНЬО ЗАНЕСТИ ГРОШІ СЕКРЕТАРЮ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМСІЇ ТЕТЯНІ ЛУКАШ. ВОНА ВАМ ДАСЬ ЧАРІВНИЙ ЛИСТ, ЗА ДОПОМОГОЮ ЯКОГО МОЖНА ОТРИМАТИ БУДЬ-ЯКЕ РІШЕННЯ В НАШОМУ СУДІ І НА ВИБОРИ ХОДИТИ НЕ ПОТРІБНО!
Кричущим фактом є те що українські суди в аналогічних справах приймали зовсім протилежні рішення, тоді правда питання стосувалося Андрія Шевченка відомого футболіста та Олексія Азарова сина  Прем’єр-міністра України Микола Азарова! ОДНОЗНАЧНО МАЄМО ФАКТИ ЦИНІЧНОГО І ХАМСЬКОГО ВИБІРКОВОГО СУДОЧИНСТВА, ЯКЕ ДЛЯ УКРАЇНИ ВЖЕ СТАЛО НОРМОЮ!
Позов був поданий бомжем із міста Торез, Донецької області за текстом, словом в слово співпадає з позовами Юрія Кармазіна, які той подавав до судів і всі їх на диво дуже швидко задовольняли! Однозначно сьогодні питання не в партіях і політиках, а в ПОВНІЙ ЗНЕВАЗІ ДО ВЕРХОВЕНСТВА ПРАВА ТА ХАМСЬКИХ І ЦИНІЧНИХ МЕТОДАХ, ЯКИМИ НЕ ГРЕБУЄ ВЛАДА ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ СВОЇХ БРУДНИХ ЦІЛЕЙ, ЗНЕВАЖАЮЧИ І ПРИНИЖУЮЧИ ВСІХ НАС!
ЗАКЛИКАЮ ВСІХ ЧЕСНИХ, СМІЛИВИХ, ХТО НЕ БОЇТЬСЯ І КОМУ НАБРИДЛА ЦЯ ЗНЕВАГА І ПИХАТІСТЬ ВЛАДИ, А ТАКОЖ ЦЕЙ СУДДІВСЬКИЙ БЕЗПРЕДЄЛ, ДОПОМАГТИ НАСТУПИМ ШЛЯХОМ:

ПОШИРЮЙТЕ цю інформацію в будь-який доступний вам спосіб,  серед УЧАСНИКІВ ПРОТЕСТНИХ АКЦІЙ НА МАЙДАНІ,СЕРЕД БЛИЗЬКИХ, ДРУЗІВ ТА ЗНАЙОМИХ В УКРАЇНІ І ЗА ЇЇ МЕЖАМИ;
ПРИЙДІТЬ САМІ і ПРИВЕДІТЬ друзів та знайомих на апеляційний розгляд слухання у справі (точний час і місце повідомимо);
ПІДГОТУЙТЕ  і принесіть із собою на акцію протесту біля апеляційного суду транспаранти з написами, які викривають продажність судів і вибіркове судочинство;
НАПРАВТЕ  секретарю Центральної виборчої комісії (м. Київ, площа. Лесі Українки, 1) Тетяні Лукаш листи і телеграми з вимогою СКЛАСТИ ПОВНОВАЖЕННЯ ЧЛЕНА ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ, ЯК ЛЮДИНІ, ЩО ПОРУШИЛА ПРИСЯГУ І ДІЇ ЯКОЇ МАЮТЬ ОЧЕВИДНІ ОЗНАКИ КОРУПЦІЇ. Необхідно чітко заявити, що на виборах 28 жовтня 2012 року, саме Тетяна Лукаш організовувала і виконувала зрив виборів в трьох із п’яти  «проблемних округах» і діями якої було нанесено нашій державі збитки у розмірі більше 20 мільйонів гривень!
ЗАПРОПОНУЙТЕ  трійці, яка винесла це рішення: Файдюк В.В., Старова Н.Е. та Літвінова Н.М.  з’явитися до органів прокуратури з заявою щиросердного зізнання щодо фактів підкупу або тиску;
ДОПОМОЖІТЬ ДОБИТИСЯ ПРАВОСУДДЯ. Всіх хто має досвід в боротьбі з подібними прикладами ЗНЕВАГИ ДО ВЕРХОВЕНСТВА ЗАКОНУ — ЗАКЛИКАЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ВИРІШЕННЯ ЦЬОГО КОНКРЕТНОГО ВИПАДКУ. Ознайомитись з матеріалами справи, можна на моєму сайті www.viktorromanyuk.com!
З нами  весь цивілізований світ, громадяни нашої держави і Майдан. З ними жменька пройдисвітів, які зневажають свій народ і наше завдання довести, що ми народ і ми тут — влада!

З повагою до всіх і закликом до боротьби,

Віктор Романюк!


pravda.com.ua
viktorromanyuk.com

 

Автор: admin от 04.12.2013
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X