Русский Выберите язык  Выберите язык

Провластному кандидату в 132-м округе встречи с избирателями организуют госслужащие

Кандидат від влади на 132-му виборчому окрузі та діючий голова ОДА Миколаївської області Микола Круглов активно застосовує адмінресурс для проведення зустрічей з виборцями.

Про це повідомляє прес-служба опозиційного кандидата в народні депутати Аркадія Корнацького.

"Так, організувати зустріч з мешканцями села Грушівка Первомайського району кандидат від Партії регіонів доручив голові Грушівської сільської ради Віктору Багнюку та голові Первомайської райради Леоніду Цвігуну", - йдеться у повідомленні.

"Хід зустріч контролював сам Віктор Багнюк: слідкував, щоб ніхто із присутніх не перебивав кандидата і не задавав "незручних питань", - розповіли у прес-службі опозиційного кандидата.

Там зауважили, що зустріч з виборцями проходила в робочий день.

"В цей час голова сільради разом з головою райради мали знаходитися на робочому місці, а не на зустрічі із провладним кандидатом, адже такі дії держпосадовців є прямим порушенням п. 2 та 3 ч. 1 ст. 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України", - наголошується у повідомленні .

Як відомо, єдиним кандидатом від опозиції по 132-му округу, висунутим "Батьківщиною", є Аркадій Корнацький. На виборах 2012 року він переміг свого конкурента з Партії регіонів, однак, ЦВК не визнала результатів волевиявлення.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 20.11.2013
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X